Rezultatele căutării

Mai găsim apartamente la preţuri avantajoase în nordul Bucureștiului?

Postat de admin pe 31 mai 2024
0

Nordul Bucureștiului este cunoscut ca fiind una dintre cele mai bune zone de locuit din capitală, preferată, în general, de tinerii activi, din mai multe motive:

  • Pot alege dintr-o multitudine de ansambluri rezidenţiale pe cel care li se potrivește cel mai bine.
  • Construcţiile noi dau un aer proaspăt și modern întregii comunităţi.
  • Au acces rapid la zonele de business ale orașului dar și la parcuri, zone de relaxare, mall-uri.
  • Zona este foarte sigură, majoritatea cartierelor fiind dotate cu camere de supraveghere și pază.
  • Nordul Bucureștiului stă foarte bine la capitolul infrastructură. Pe lȃngă transportul în comun (metrou, autobuze), se bucură de artere largi, care asigură legătura cu orice parte a orașului.
  • Tot în zona de nord sunt poziţionate și cele mai bune școli și grădiniţe.

Deși cota TVA a crescut de la 5% la 9% de la 1 ianuarie 2024 pentru apartamentele sub pragul de 120.000 EUR, vȃnzările de locuinţe au înregistrat recorduri la începutul anului. Potrivit datelor ANCPI, în zona București-Ilfov s-au vȃndut cu 15% mai multe locuinţe la începutul acestui an comparativ cu perioada similară din 2023. Nu este de mirare că specialiștii din domeniu se așteaptă la creșteri de preţuri și în perioada următoare, pe fondul unui număr din ce în ce mai mic de autorizaţii și construcţii noi în București, scrie imobiliare.ro.

Acest lucru nu exclude însă identificarea unor oportunităţi de investiţie interesante, mai ales pentru cei care nu se grăbesc să se mute în casă nouă și se pot orienta la clădiri aflate în construcţie, dar au la dispoziţie un buget pe care îl pot aloca pentru o astfel de achiziţie.

MyPlace North este unul dintre ansamblurile care se califică în această categorie. Aflat în cea mai fierbinte zonă imobiliară a capitalei, aproape de spaţiile comerciale și de business, cu acces facil la mijloacele de transport în comun, complexul se distinge și prin ofertele adaptate pentru fiecare client. Fie că este vorba de achiziţia unui apartament pentru investiţie, sau cu scopul de a locui în acesta, fiecare viitor proprietar își găsește formula optimă de finanţare a casei visate. Preţurile sunt extrem de competitive pentru zona de nord a Bucureștiului și pornesc de la 1.390 EUR+ TVA/mp costruit. Astfel, un studio de 50.5 mp pornește de la 70.000 EUR+ TVA iar un apartament de 2 camere de 71 mp în MyPlace North  de la 98.000 EUR+ TVA. În plus, dimensiunea generoasă și compartimentările smart ale apartamentelor cresc atractivitatea ofertelor.

În luna septembrie a acestui an este finalizata Faza 1 a ansamblului. Dezvoltatorii au pornit însă și Faza 2 MyPlace North  care va fi gata în decembrie 2025, clienţii avȃnd astfel oportunitatea de a alege dintr-o multitudine de dimensiuni și compartimentări.

Zona de nord a Bucureștiului poate fi accesibilă și ramȃne atractivă pentru investitori, mai ales că proprietăţile achiziţionate în faza de proiect nu întȃrzie să le aducă profituri importante la revȃnzare. În plus, cererea de închiriere în zonă este foarte ridicată, graţie aspectului occidental al clădirilor, finisajelor premium și a comunităţii de calitate.

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele