Rezultatele căutării

VIDEO: Cum arată și cât valorează cea mai înaltă reședință din lume

Postat de admin pe 25 martie 2024
0

Cea mai înaltă reședință din lume este un un penthouse triplex care se află la etajul 129 al Central Park Tower din New York City.

Apartamentul în valoare de 195 de milioane de dolari se află într-un zgârie-nori de pe Billionaires’ Row, la 431 metri înălțime.

Proprietatea a intrat pe piață în 2022 pentru suma record de 250 de milioane de dolari. La vremea aceea a ocupat titlul de cea mai scumpă locuință din Statele Unite ale Americii.

Prețul însă a scăzut, iar în prezent apartamentul valorează 195 de milioane de dolari. Deși nu mai deține recordul la capitolul preț, un lucru este sigur – proprietatea de lux este cu siguranță încă cea mai înaltă locuință din lume, conform Insider.

Este vorba despre penthouse-ul supranumit The One Above All Else, din Central Park Tower din New York, un zgârie-nori de lux situat pe Aleea Miliardarilor.

Triplexul a ajuns pentru prima dată pe piață în septembrie 2022, fiind listat pentru 250 de milioane de dolari. Dacă s-ar fi vândut la acest preț, ar fi devenit cea mai scumpă vânzare de locuințe din istoria SUA, depășind achiziția de către directorul executiv al Citadel, Ken Griffin, a unui penthouse de 238 de milioane de dolari la Central Park South, tot în New York, în 2019.

Dar, după un an pe piață, penthouse-ul din Central Park Tower a scăzut la 195 de milioane de dolari. Așadar recordul nu mai poate fi revendicat atunci când proprietatea se va vinde.

Poziția sa, însă, rămâne neschimbată. La o înălțime de 431,5 metri deasupra orașului, aceasta este cea mai înaltă reședință din lume, ocupând etajele 129, 130 și 131.

Proprietatea are 7 dormitoare, 11 băi și o terasă impresionantă.

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comparați ofertele